Sports de ca Nostra

EL CAMPIÓ FRANK MUÑOZ ES SUMA AL BOOM DEL FÍSICS

BOXA 2Més activitat i ambient que mai a les instal·lacions del gimnàs FÍSICS  CIUTADELLA. De la mà del monitor ciutadellenc José Rodríguez Calero,  tant el món de la boxa com del kickboxing estan experimentant un augment en practicants i competidors espectacular, gràcies  evidentment a la bona i seriosa feina que s’està fent des de la secció  d’aquests dos esports al FÍSICS CIUTADELLA.
Junt amb l’arribada de  nous practicants, empesos pel boom que es viu aquí en la boxa i el  kickboxing, demostra que al gimnàs s’estan fent bé les coses que tot un  campió del món com Frank Muñoz un any més hagi escollit el FÍSICS per a  seguir amb la seva preparació,
aprofitant uns dies de vacances a la seva Ciutadella natal.

Los comentarios están cerrados.