Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís acepta a su pesar la EBA Balear

sluis_celebracioA regañadientes, pero al final dan su brazo a torcer. Metidos en un callejón sin salida, el CCE Sant Lluís finalmente da el paso que le ‘condena’ a jugar la EBA Balear, nombre con el que se enmascara la competición en la que jugará el conjunto lluïser: la Primera Balear. En nota de prensa emitida entre otros medios a Bàsquet Balear, lo dejan muy claro: jugarán sin estar de acuerdo, pero sí les sale la oportunidad, se irán a la conferencia catalana.

►Nota oficial del CCE Sant Lluís. ‘La junta directiva del CCE Sant Lluís vol fer pública la decisió presa en la darrera reunió d’inscriure el primer equip masculí de bàsquet a la categoria que la pròxima temporada rebrà el nom d’EBA Balear.

Tanmateix, aquesta junta directiva vol manifestar que el club complirà amb tots els requisits establerts per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per participar en una competició que, en tot cas, no es correspondrà al 100% amb l’estatus esportiu assolit pel CCE Sant Lluís el curs anterior, quan l’equip va ascendir a la Lliga EBA. El CCE Sant Lluís ha estat durant 16 anys a la 1ª Nacional, grup Balear, i en la darrera temporada es va guanyar un dret esportiu impensable per un petit poble com el nostre. Desde el CCE Sant Lluís manifestam que aquesta Lliga EBA no es el just premi a l’ascens assolit. En el fons s’ens brinda una competició molt semblant a la ja guanyada, amb l’increment de la cuota d’inscripció i amb la possibilitat d’una segona fase amb els 4 primers classificats de la Comunitat Valenciana i Murcia.

El CCE Sant Lluís ha fet al llarg d’avui matí els ingressos pertinets a la Federació Balear de Bàsquet i inscriurà el primer equip masculí de bàsquet en aquesta EBA Balear abans de que finalitzi el plaç, aquest dijous a les 21 hores, perquè es deu a un poble, a una afició, a uns socis, a uns esportistes, a uns patrocinadors (presents i futurs) i a unes institucions locals, insulars i autonòmiques que han donat suport sempre a aquest projecte. I no defallirem en un darrer intent de situar l’equip al nivell esportiu que per resultats es mereix.

Aquesta inscripció a la EBA Balear no suposa que renunciem a la possibilitat d’entar al grup català de la Lliga EBA. La Federació Balear de Basquet te el compromís de la catalana d’otorgar dues places als equips balears si hi haguessin vacants, per lo que desde el CCE Sant Lluís, seguim esperant aquesta possibilitat’.

Texto y foto: Bàsquetbalear.com / CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.