CCE Sant LluĂ­s acepta a su pesar la EBA Balear

4 julio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

sluis_celebracioA regañadientes, pero al final dan su brazo a torcer. Metidos en un callejĂłn sin salida, el CCE Sant LluĂ­s finalmente da el paso que le ‘condena’ a jugar la EBA Balear, nombre con el que se enmascara la competiciĂłn en la que jugarĂĄ el conjunto lluĂŻser: la Primera Balear. En nota de prensa emitida entre otros medios a BĂ squet Balear, lo dejan muy claro: jugarĂĄn sin estar de acuerdo, pero sĂ­ les sale la oportunidad, se irĂĄn a la conferencia catalana.

â–șNota oficial del CCE Sant LluĂ­s. ‘La junta directiva del CCE Sant LluĂ­s vol fer pĂșblica la decisiĂł presa en la darrera reuniĂł d’inscriure el primer equip masculĂ­ de bĂ squet a la categoria que la prĂČxima temporada rebrĂ  el nom d’EBA Balear.

Tanmateix, aquesta junta directiva vol manifestar que el club complirĂ  amb tots els requisits establerts per la FederaciĂł de BĂ squet de les Illes Balears per participar en una competiciĂł que, en tot cas, no es correspondrĂ  al 100% amb l’estatus esportiu assolit pel CCE Sant LluĂ­s el curs anterior, quan l’equip va ascendir a la Lliga EBA. El CCE Sant LluĂ­s ha estat durant 16 anys a la 1ÂȘ Nacional, grup Balear, i en la darrera temporada es va guanyar un dret esportiu impensable per un petit poble com el nostre. Desde el CCE Sant LluĂ­s manifestam que aquesta Lliga EBA no es el just premi a l’ascens assolit. En el fons s’ens brinda una competiciĂł molt semblant a la ja guanyada, amb l’increment de la cuota d’inscripciĂł i amb la possibilitat d’una segona fase amb els 4 primers classificats de la Comunitat Valenciana i Murcia.

El CCE Sant LluĂ­s ha fet al llarg d’avui matĂ­ els ingressos pertinets a la FederaciĂł Balear de BĂ squet i inscriurĂ  el primer equip masculĂ­ de bĂ squet en aquesta EBA Balear abans de que finalitzi el plaç, aquest dijous a les 21 hores, perquĂš es deu a un poble, a una aficiĂł, a uns socis, a uns esportistes, a uns patrocinadors (presents i futurs) i a unes institucions locals, insulars i autonĂČmiques que han donat suport sempre a aquest projecte. I no defallirem en un darrer intent de situar l’equip al nivell esportiu que per resultats es mereix.

Aquesta inscripció a la EBA Balear no suposa que renunciem a la possibilitat d’entar al grup català de la Lliga EBA. La Federació Balear de Basquet te el compromís de la catalana d’otorgar dues places als equips balears si hi haguessin vacants, per lo que desde el CCE Sant Lluís, seguim esperant aquesta possibilitat’.

Texto y foto: BĂ squetbalear.com / CCE Sant LluĂ­s

Comentarios cerrados