Sports de ca Nostra

Tret de sortida al Campus de futbol CCE Sant Lluis

campus-futbol-300x225S’ha donat el tret de sortida a una nova edició del tradicional Campus d’estiu de futbol que organitza el CCE Sant Lluís. Va ser ahir dimars al Camp Municipal de Ses Canaletes, amb l’entrega de les camisetes i la foto de família.

Son 32 fiets d’entre 5 i 12 anys els participants, dirigits per els monitors Jose Angel Moyano, Victor Perez i Joaquin Faneca. La novetat d’aquesta edició es que el campus col.labora amb el programa impulsat per l’Ajuntament de Sant Lluís “Compta amb jo”, per el que dos joves lluissers, Aitor i Miguel, participen també com a monitors.

Durant 4 dies a la setmana els al.lots perfeccionen les seves habilitats futbolísitques en la primera meitat del dia. Quan l’astre rei comença a apretar de valent, s’inicien altres tipus de jocs, molts d’ells relacionats amb l’aigua, així com utilitzen la piscina instalada al camp de futbol.

Com en les anteriors edicions, un dia a la setmana els participants del Campus sortiran d’excursió.

CCE Sant Lluis para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.