Sports de ca Nostra

Joan, Paco i Dani, joventut i experiència per la banqueta EBA del CCE. Sant Lluis

joan-paco-dani-200x200El CCE Sant Lluís, que jugarà la propera temporada en categoria EBA, ja t’he definit el que serà el seu còs tècnic. Joan Martínez, Paco Seguí i Dani Sastre seran els encarregats de capitanetjar la “nau” lluissera.

El club s’ha decantat per un home jove i amb il.lusió com en Joan Martínez, recentment presentat com a Coordinador del club, i per dos homes de la casa, com en Paco Seguí, que ha portat entre d’altres el Cadet Femení i l’Infantil Femení del club, i en Dani Sastre, ajundant la temporada passada d’en Xavi Carreras.

Sense dubte en Dani i en Paco seran el complement perfecte d’en Joan, per el seu ampli coneixement del club i els seus jugadors i per el coneixement del mercat insular.

La joventut d’en Joan no està renyada en l’experiència, ja que ha passat per nombroses banquetes, tant d’entrenador com d’ajudant, entre d’elles, la del CB Gavà, CB Viladecans, el Sant Gugat, el Bàsqet Almeda o la del Team Fog Naestved, de la Primera divisió danesa.

Completa la banqueta lluissera el preparador físic, Lluís Pons Livermore, que una temporada més serà l’encarregat de posar en forma a l’equip.

Desde jà mateix els tres entrenadors es pòsen a fer feina en la composició de la plantilla, que en principi es preten sigui la columna vertebral de l’equip que es va guanyar el dret esportiu a jugar a EBA, reforçant l’equip per donar-li el toc que li fa falta per afrontar la nova categoria.

Los comentarios están cerrados.