Sports de ca Nostra

El CCE Sant Lluís s’inscriurà a sa EBA Balear

CCE-Sant-LLuis-campioSa junta directiva des CCE Sant Lluís vol fer pública sa decisió presa en sa darrera reunió d’inscriure es primer equip masculí de bàsquet a sa categoria que la pròxima temporada rebrà el nom d’EBA Balear.
Tanmateix, aquesta junta directiva vol manifestar que es club complirà amb tots es requisits establerts per sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears per participar en una competició que, en tot cas, no es correspondrà as 100% amb s’estatus esportiu assolit pel CCE Sant Lluís es curs anterior, quan s’equip va ascendir a sa Lliga EBA. Es CCE Sant Lluís ha estat durant 16 anys a sa 1ª Nacional, grup Balear, i en sa darrera temporada es va guanyar un dret esportiu impensable per un petit poble com es lluïser. Desde es CCE Sant Lluís manifestam que aquesta Lliga EBA no es es just premi a s’ascens assolit. En es fons s’ens brinda una competició molt semblant a sa ja guanyada, amb s’increment de sa cuota d’inscripció i amb sa possibilitat d’una segona fase amb es 4 primers classificats de sa Comunitat Valenciana i Murcia.

Es CCE Sant Lluís ha fet as llarg d’avui matí es ingressos pertinets a sa Federació Balear de Bàsquet i inscriurà es primer equip masculí de bàsquet en aquesta EBA Balear abans de que finalitzi es plaç, aquest dijous a les 21 hores, perquè es deu a un poble, a una afició, a uns socis, a uns esportistes, a uns patrocinadors (presents i futurs) i a unes institucions locals, insulars i autonòmiques que han donat suport sempre a aquest projecte.

Aquesta inscripció a sa EBA Balear no suposa que renunciem a sa possibilitat d’entar as grup català de sa Lliga EBA. Sa Federació Balear de Basquet te es compromís de sa catalana d’otorgar dues places as equips balears si hi haguessin vacants, per lo que desde es CCE Sant Lluís, segueix esperant aquesta possibilitat.

Los comentarios están cerrados.