Sports de ca Nostra

FUTBOL I DIVERSIÓ AL CAMPUS D’ESTIU DEL CD MANACOR

grup_campus-400x119Un total de 110 nins i nines de la Comarca del Llevant participen des de el passat dia 23 de juny al Campus Estiu 2014 del CD Manacor baix la direcció de Guiem Timoner, Llicenciat en INEF en l’especialitat de futbol, la coordinació de Jaume Vadell i la col.laboració de Guti Torres, Pedro Mestre, Moha Messaoudi, Tomeu Sebastià Bauça, Vicenç Bestard i Rafel Salas.
A la convocatòria, que ha resultat tot un èxit d’inscripció, es treballen per edats i durant les 6 setmanes conceptes tècnics com: conducció, posicions de camp, passades curtes, dribling, basculació i control de pilota, remat a porta, defensa individual, desdoblament, passades llargues, pressió, marcatge en zona i automatismes; ademés de valors com treball en equip, motivació, compromís, disciplina, intuició i optimiste.
Els moments de bauxa i diversió, que ens regalen cada setmana, ens deixa unes imatges fantàstiques amb els jocs d’aigua per als més joves i també del treball que es realitza sobre la gespa de Na Capellera.

CD MANACOR I FUNDACIÓ MARCET ORGANITZEN UNA JORNADA DE TECNIFICACIÓ A NA CAPELLERA
Destacar com a novetat, que els participants al Campus d’Estiu 2014 ténen la possiblitat de gaudir d’una jornada de tecnificació gratuita amb els entrenadors de la Fundació Marcet, aquest dimecres día 2 de juliol de 18 a 20 hores a Na Capellera.

SERGI DARDER VISITARÀ EL CAMPUS DEL CD MANACOR

I finalment per aquesta segona setmana de campus destacar que està prevista la visita de Sergi Darder, jugador del Málaga CF, per compartir amb tots els nins les seves experiències i trajectòria des de que fou jugador del Manacor fins a l’actualitat
Fuente CD.Manacor.es

Los comentarios están cerrados.