Sports de ca Nostra

El Físics Ciutadella se’n va entrenar a Sa Caleta

50Una vintena de karateques quer pertanyen a la disciplina del gimnàs FÍSICS CIUTADELLA i que comprenen edats d’entre els 8 a 14 anys han traslladat durants aquests calorosos mesos estiuencs de juliolm i agost el seu camp d’entrenaments a la platja de Sa Caleta.

Dirigits pel monitor i director tècnic del club, Jesús Triay ‘Shuto’, aquest grup d’entrenament del FÍSICS aprofitarà el bon temps per a exercitar-se cada dimarts i dijous, de 18’30 a 20’30 hores, a la platja ciutadellenca.

El mateix ‘Shuto’, que ha decidit repetir aquesta mateixa experiència després dels exits d’anys anteriors, ens explica el per què d’aquest momentani trasllat. “Seran un ens entrenaments més fisics que tècnics, i així rompem la monotonia i a la vegada ens preparem per a la próxima i il·lusionant temporada 2014-15. La clara intenció és afrontar el nou curs més forts i motivats que mai, i la platja és un espai ideal per a preparar-se físicament i carregar piles”.
Fisics Ciutadella para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.