Sports de ca Nostra

EMANUEL RIEDMANNN ALLIÇONA EN EL FÍSICS CIUTADELLA

unnamed16Tota una eminència dins el món del karate a Àustria com ho és el instructor i monitor des de fa molts d’anys, Emanuel Riedman, va alliçonar els passats dies als aventatjats alumnes del FÍSICS CIUTADELLA. Va ser tot just passat les festes de Sant Joan quan aquest austríac amb família ciutadellenca va dirigir un interessant curs d’un dia en el que Riedman va oferir un entrenament molt específic de desplaçaments, “concepte primordial que concorda amb la meva forma d’entrenar”, ens admet el director tècnic del FÍSICS CIUTADELLA, Jesús Triay ‘Shuto’.
Riedman, amb infinitat de títols europeus i del món a les seves vitrines, va ajudar als competidors del gimnàs ciutadellenc a seguir amb la seva notable millora, i de d’un altre punt de vista.
Fisics Ciutadella per Sportsdecanostra

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.