Sports de ca Nostra

Cort decideix per unanimitat dedicar el fins avui Camp Municipal de Can Valero a Toni «Tatxa»‏

 ATP2 El batle de Palma, Mateo Isern, ha destacat a l’acte celebrat avui horabaixa que es tracta d’un «just reconeixement a una gran persona»

 

El batle de Palma, Mateo Isern, ha assistit avui a la presentació del Camp Municipal Toni «Tatxa», fins aquest divendres Camp Municipal Can Valero, com a acte d’homenatge al fundador i president de l’Associació Esportiu Penya Arrabal amb seu a les esmentades instal·lacions.

L’acte també ha comptat amb la presència del tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet; el senador Joan Fageda i la consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, Catalina Cirer -tots dos exbatles de Palma-, el president de la Federació Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, així com el mateix Antoni «Tatxa» Planas, protagonista l’homenatge que se li havia preparat per sorpresa.

En aquest sentit, per a aquest home que ha dedicat tota la seva vida a la promoció i foment de l’esport i, en particular, el futbol al capdavant de l’AD Penya Arrabal, la mateixa penya i exercint diversos càrrecs de responsabilitat en el RCD Mallorca per espai de 30 anys, la vetllada d’avui no tenia més objecte que el de compartir amb els jugadors de les diferents categories del club i els membres de la directiva el tradicional lliurament de trofeus com a colofó ​​a la temporada.

Després de la cerimònia, el president i fundador de l’entitat ha dirigit unes paraules d’agraïment a tots els assistents, membres del club i jugadors de les plantilles de les diferents categories. «Tatxa» ha destacat en relació a la sorpresa preparada que, si bé «sospitava alguna cosa, mai podia imaginar això que, a més, s’ha aconseguit amb la unanimitat de totes les forces polítiques». El fundador de la Penya Arrabal ha afegit que «lluitaré perquè aquest club segueixi endavant i perquè la directiva estigui contenta amb la meva feina».

Per la seva banda, el batle Mateo Isern ha dit que el d’avui «és un just reconeixement a una gran persona. Tant de bo puguem tenir molts Toni «Tatxa» perquè calen homes com ell». Isern també ha destacat la unanimitat assolida a l’hora de canviar el nom del camp de futbol «que és com han de ser els reconeixements» i ha agraït el protagonista de la tarda «el moltíssim que ha fet pel futbol mallorquí i de Palma».

 ATP3

Cort decide por unanimidad dedicar el hasta hoy Campo Municipal de Can Valero a Toni “Tatxa”

El alcalde de Palma, Mateo Isern, ha destacado en el acto celebrado esta tarde que se trata de un “justo reconocimiento a una gran persona” 

Palma, 27 de junio de 2014.- El alcalde de Palma, Mateo Isern, ha asistido hoy a la presentación del Campo Municipal Toni “Tatxa”, hasta este viernes Campo Municipal Can Valero, como acto de homenaje al fundador y presidente de la Associació Esportiu Penya Arrabal cuya sede se encuentra en las mencionadas instalaciones.

El acto también ha contado con la presencia del teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet; el senador Joan Fageda y la consellera de Bienestar Social del Consell de Mallorca, Catalina Cirer -ambos ex alcaldes de Palma- el presidente de la Federación Fútbol de las Islas Baleares, Miquel Bestard, así como el propio Antoni “Tatxa” Planas, protagonista del homenaje que se le había preparado por sorpresa.

En este sentido, para este hombre que ha dedicado toda su vida a la promoción y fomento del deporte y, en particular, el fútbol al frente de la AD Penya Arrabal, la propia peña y desempeñando diversos cargos de responsabilidad en el RCD Mallorca por espacio de 30 años, la velada de hoy no tenía más objeto que el de compartir con los jugadores de las diferentes categorías del club y los miembros de la directiva la tradicional entrega de trofeos como colofón a la temporada.

Tras la ceremonia, el presidente y fundador de la entidad ha dirigido unas palabras de agradecimiento a todos los asistentes, miembros del club y jugadores de las plantillas de las diferentes categorías. “Tatxa” ha destacado en relación a la sorpresa preparada que, si bien “sospechaba algo, nunca podía imaginar ésto que, además, se ha conseguido con la unanimidad de todas las fuerzas políticas”. El fundador de la Penya Arrabal ha añadido que “lucharé para que este club siga adelante y para que la directiva esté contenta con mi trabajo”.

Por su parte, el alcalde Mateo Isern ha dicho que el de hoy “es un justo reconocimiento a una gran persona. Ojalá podamos tener muchos Toni “Tatxa” porque hacen falta hombres como él”. Isern también ha destacado la unanimidad alcanzada a la hora de cambiar el nombre del campo de fútbol “que es como deben ser los reconocimientos” y ha agradecido al protagonista de la tarde “lo muchísimo que ha hecho por el fútbol mallorquín y de Palma”.ATP4

 

Los comentarios están cerrados.