Sports de ca Nostra

Reunió de pares del Fútbol Base de l’Atlètic Balears

FB2-640x360Un centenar de pares del futbol base de l’Atlètic Balears han acudit avui horabaixa a la seu del Col·legi d’Aparelladors de Mallorca a la reunió organitzada pel club per informar de la temporada 2014-15.

 

A la taula presidencial estaven el president Toni Garau, el responsable del futbol base Jaume Fuster, l’adjunt al futbol base Joan Bibiloni, el responsable de l’àrea econòmica Pedro Cardona i l’entrenador del primer equip Nico López.

Ha iniciat l’acte l’entrenador Nico López, persona importantíssima d’aquest projecte que engloba tot el futbol del club (des de l’escoleta fins a Segona Divisió B). Nico ha explicat per damunt el nou projecte global del club i la nova estructuració, tant del club com de l’accionariat de la SAD.

El fet més important i destacable ha estat l’anunciat per Nico, ja que tots els equips entrenaran i jugaran al camp de futbol de Son Malferit, després de l’acord al qual s’ha arribat amb la Federació de Futbol de les Illes Balears i del seu president Miquel Bestard. S’ha agraït el tracte i les facilitats per arribar a l’acord satisfactori per les dues parts.

Toni Garau ha encoratjat als jugadors per donar-ho tot pel nostre club i entrenar cada dia al màxim per ser la base del futur primer equip passats els anys formatius.

Joan Bibiloni com adjunt al futbol base ha explicat el funcionament del futbol base, amb les figures dels coordinadors Toni Muñoz i Juanjo Ramos (que ja estaven l’any passat) i també amb la presència de Joan Palmer.

Finalment, Jaume Fuster serà el futur conseller responsable de l’àrea de futbol base quan hi hagi el preceptiu canvi de Consell Administratiu, si ho aprova la Junta General d’Accionistes de la SAD.

Hi ha hagut també un petit torn obert de preguntes en el qual els pares han exposat alguns dubtes existents.

De totes formes, s’ha remes a les futures reunions de cada equip amb els entrenadors i responsables del futbol base per donar els detalls del funcionament específic, com el tema de les quotes, de la roba, dels camps, d’horaris, etc.
web  l’Atlètic Balears

Los comentarios están cerrados.