Sports de ca Nostra

Reunió Futbol Base l’Atlètic Balears

at balearesEl dimecres vinent, dia 25 de juny, a les 19:30h, es durà a terme al col·legi oficial d’aparelladors de Mallorca (C/ Federico Garcia Lorca, 10, de Palma) reunió informativa amb les mares i pares dels jugadors del futbol base.

Aquesta reunió vol ser un primer contacte entre els nous dirigents del club i tots els pares i mares del futbol base de l’Atlètic Balears. A més a més, s’aprofitarà per explicar el nou projecte de club, el projecte esportiu general i també tot allò relatiu al projecte esportiu del futbol base. A aquest acte, hi assistiran el president del club Toni Garau i els responsables del futbol base, juntament amb Nico López i els responsables de les àrees de gestió del club.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb l’àrea de futbol base del club al mail futbolbase@cdatb.com

Los comentarios están cerrados.