Sports de ca Nostra

ELS ESPORTISTES DEL FÍSICS CIUTADELLA SEGUEIXEN PUJANT ESCALONS AL MÓN DEL KARATE‏

unnamed1Nou cap de setmana per a recordar el que ens va oferir els passats dies la família del FÍSICS CIUTADELLA. Fins a 80 alumnes de karate d’edats compreses entre els 3 i els 39 anys es van examinar per a augmentar de cinturó, otorgant-se fins al cinturó marró en els examens celebrats a les instal·lacions del gimnàs del carrer Barcelona de Ciutadella.
Durant tot el matí del passat dissabte els 80 competidors que defensen els colors del FÍSICS CIUTADELLA es van anar posant al davant dels veterans Pere Calafat i Jesús Triay ‘Shuto’, jurat que havia de decidir si pujaven de cinturó o no.
Una diada de karate que va acabar de nou amb grans exits per l’entitat ciutadellenca i que va tenir el seu punt culminant amb una festa per a celebrar els ascenssos. 

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.