XI Crono Cas Secretari 2014 (AlarĂł),

18 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria:

poster_crono_cas_secretari_finalEl recorregut, d’uns 6 Km, comença i acaba a la Plaça de Cabrit i Bassa de la barriada de Los Damunt (AlarĂł), puja pel camĂ­ formigonat fins al Coll de S’Era (1r avituallament, 1ÂŽ8km), segueix per amunt per la finca de Cas Secretari fins a les cases del mateix nom (2n avituallament, 2’8km). Tot seguit ens endinsarem dins el bosc fins a arribar al cim d’Es Rafal (punt de control), a poc mĂ©s de 600 m d’alçada. Comença la davallada molt rĂ pida per dins l’alzinar passant al costat de la Font de Sa Bastida i l’embotelladora del mateix nom (FINCA PRIVADA), fins a arribar un altra cop a la placeta.

http://samilana.blogspot.com.es/p/crono-cas-secretari.html

INSCRIPCIONS

S’oferiran en obert 250 places, Ășnicament a federats (modalitat B o superior).

Obertura: dimarts 10 de juny a les 20.00h

Tancament: dijous 19 de juny a les 20.00h

  •  10€ pels federats
  •  3€ lloguer de xip

Inscripcions: www.elitechip.net

Els federats hauran de presentar la targeta federativa a l’organització per poder retirar el dorsal.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips:  8.00 h.

Lloc: Plaça de Cabrit i Bassa de Los Damunt (Alaró).

Sortida: 9.00 h.

Aniran sortint els corredors cada mig minut (segons el nombre de participants) i segons el nĂșmero de dorsal, de mĂ©s alt (primers en sortir) a mĂ©s baix (darrers en sortir).

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà complir el reglament.

NĂșmero mĂ xim de participants 300.

Refrigeri final i entrega de premis a les 11:30 h.

Premis pels tres primers classificats de la general i pels cinc primers de les diferents categories, que no seran acumulables.

Tots els participants tendran un recordatori de la cursa.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres).

L’organitzaciĂł no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarĂ  evitar-los. TambĂ© es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorolĂČgiques aixĂ­ ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camĂ­ marcat seran automĂ ticament desqualificats. EstĂ  prohibit participar a aquesta cursa amb auriculars amb mĂșsica o altres sistemes d’audiciĂł de so que impliquin una baixa o incorrecta audiciĂł del participant. Es molt important per la seguretat de tots els participants gaudir en lo possible del sentit de l’oĂŻda per poder participar a aquesta cursa de muntanya amb baixades perilloses.

Aquesta prova es regeix pel reglament de la COPA BALEAR DE CURSES DE MUNTANYA. La inscripció en aquesta prova comporta l’acceptació del present reglament i la normativa (consultar www.fbmweb.com).

Vos esperam !

Comentarios cerrados