La famĂ­lia del Sant Josep acomiada una brillant temporada

17 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria:
San-José-3Ahir dia 15 de juny la Unió Esportiva Sant Josep va donar per finalitzada la temporada futbolística, amb un dinar de germanor entre socis, simpatitzants, pares i jugadors del club.

 

MĂ©s de 350 persones varen omplir el gimnĂ s de l’escola de L’Urgell, que varen gaudir d’un arrĂČs de matances. DesprĂ©s de gaudir del dinar, es va donar pas a l’entrega d’un petit obsequi a cada un dels jugadors de tots els equips i tambĂ© premiar al mĂ xim golejador, revelaciĂł i regularitat de cada una de les categories que juguen federades.
El club tambĂ© cada any fa un reconeixement a un dels juvenils que acaba l’etapa de formaciĂł i aquesta temporada ha recaigut a sobre Quim Santandreu, que va iniciar la seva formaciĂł en el club i s’hi ha mantingut fins ara que en te 18.
TambĂ© es va agrair el suport a tots els espĂČnsors del club i tots els col·laboradors.
Volem agrair des d’aquestes lĂ­nies a tots els pares, mares i persones que col·laboren, la feina que han fet durant tot aquest any, que esportivament ha estat molt dura, perĂČ molt agraĂŻda en el nivell personal. TambĂ© agrair el suport dels espĂČnsors a l’esport de formaciĂł i tambĂ© a un club tant humil com Ă©s la UE Sant Josep.
TambĂ© agrair a FĂștbol Pitiuso la difusiĂł de la informaciĂł que li fem arribar durant la temporada.
Moltes gràcies a tots. Salut i Força, i molta sort a tots els clubs en el futbol de formació.
Xico Ramis, directiu de comunicaciĂł de la UE Sant Josep

Comentarios cerrados