Sports de ca Nostra

VOLEI PLATJA C.V.SOLLER : DISCRETA ACTUACIO DE LES NOSTRES A SA FONT DE SA CALA

5En un lloc incomparable com es Sa Font de Sa Cala a Capdepera, en unes pistes fantàstica de L’hotel Na Taconera i una gran organització per part d’en Bocho Serrón i de sa Federació Balear, el nostre equip infantil femení CVS FET A SÓLLER va participar en la tercera prova del Campionat de Mallorca de Volei Platja. El Sóller A es va classificar com a segon en la primera fase de grups aconseguint classificant-se per la semifinal, el Sóller B també va aconseguir el segon lloc en la fase de grups aconseguint guanyar tots el partits menys davant el Cide A, i així aconseguint la classificació a les semifinals. En la primer semifinal es Sóller A va caure de forma clara i contundent davant el Cide A per 2-0 que va ser molt superior. En l’altre semifinal va passar lo mateix i el Manacor va guanyar al Sóller B de forma clara per 2-0, quedant així els nostres dos equips per lluitar pel tercer i quart lloc, guanyant el Sóller A 2-0.
Amb tots aquests resultats de les tres jornades jugades en les darreres setmanes, els nostres dos equips estan classificats per jugar el Campionat de Balears els propers 12 i 13 de juliol a Alcúdia, juntament amb dos equips eivissencs, dos menorquins i Manacor i Cide A.
Noticies CV.Soller

Los comentarios están cerrados.