OLIMPIC INFANTIL, BRILLANT CAMPIÓ DE MALLORCA (Galeria de Fotos)

16 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria:

DSC_0447L’ infantil Olimpic del CD Manacor s’ha proclamat aquest cap de setmana brillant CAMPIÓ DE MALLORCA al guanyar la final per 1 a 2 a Es Pla al poliesportiu de Son Fuster. Els manacorins, amb jugadors tots de primer any, celebraren amb emociĂł el tĂ­tol en forma de recompensa pel treball d’aquesta gran temporada.

Amb il.lusiĂł, ganes i esforç l’Infantil Olimpic començà la temporada al mes de setembre i dissabte acabĂ  de la millor manera, proclamant-se CAMPIONS DE MALLORCA de la seva categoria. Tot i ser jugadors de primer any han donat la talla a cada partit, superant tota classe de dificultats com lesiones, baixes, etc. Al principi la plantilla estava formada per 18 jugadors i per circumstĂ ncies han acabat amb 15.

A la fase regular l’equip estava dins el grup A, on va acabar amb 73 punts (24 victĂČries, 1 empat i 3 derrotes) amb 125 gols a favor i nomĂ©s 18 en contra. Finalitza en segona posiciĂł i arriba al campionat de Mallorca com a millor segon equip.

A quarts de finals es va enfrontar al Santa MĂČnica. El partit va acabar amb empat a dos gols i passen a semifinals a la tanda de penalts. A les semifinals contra el s’Horta, els manacorins van fer un dels millors partits de la temporada donant una mostra de bon futbol i de la gran tĂšcnica que tĂ©nen aquests nins. El partit acabĂ  amb empat a 1 i novament es classifica per a la gran final a la tanda de penalts.

I ja a la final, amb Es Pla com a rival, l’equip va fer el darrer esforç de la temporada i jugaren un partit amb un plantejament molt seriĂłs. Al descans l’Olimpic perdia per 1 a 0, perĂČ no es varen rendir en cap moment i varen lluitar fins que aconseguiren remontar el marcador i guanyar per 1 a 2.

Quan l’Ă rbitre va pitar el final del partit l’alegria va ser mĂ xima i jugadors i aficiĂł ho celebraren tots junts.

Enhorabona Olimpic!.
TEXTO CD.MANACOR.ES

Comentarios cerrados