Sports de ca Nostra

Salutació del President del Atletico Baleares y presentació de se web

at balearesBenvolguts balearicos i simpatitzants,

Vull aprofitar aquesta oportunitat per donar-vos la benvinguda a la pàgina oficial del Club Esportiu Atlètic Balears.

També vull agrair de tot cor a tots els que han posicionat, amb el seu esforç i dedicació, al nostre estimat Atlètic Balears i al seu futbol base, com un dels referents del futbol balear.

L’objectiu d’aquesta nova etapa que viurem, no serà un altre que créixer esportivament i socialment, perquè el dia de demà les futures generacions que s’incorporen a l’entitat es trobin amb un club estructurat en totes les àrees, tal com exigeix la normativa d’una SAD, i ser així més forts i poder afrontar un futur que sembla, com a mínim, il·lusionant.

El consell d’administració, del qual tinc l’honor de ser el seu representant i president, sempre estarà disposat a escoltar i a atendre qualsevol petició o recomanació que sigui per al bé comú del nostre ATB. Vull aprofitar també aquestes línies per donar la benvinguda al Sr. Ingo Volckmann i al Sr. Guido König, i agrair per endavant el seu interès i suport, amb el qual de ben segur aconseguirem els nostres objectius. GRÀCIES I SALUTACIONS.

Toni Garau, President del Club Esportiu Atlètic Balears SAD
Foto Fiestadeportiva

Los comentarios están cerrados.