Sports de ca Nostra

Can Pastilla reuneix 400 atletes en la XIII Triatló “Let’s Tri Ciutat de Palma”‏

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAJuan Antonio Fernández Pérez ha estat el guanyador absolut de la prova 

 

Palma, 8 de juny de 2014.- El director general d’Esports, Damià Vich, ha lliurat els premis als guanyadors de les diferents modalitats que han participat en la XIII edició del Triatló LET’S *RI Ciutat de Palma que s’ha celebrat avui amb sortida i arribada a la Platja de Can Pastilla i en el qual han participat uns 400 atletes.

La prova esportiva, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal d’Esports (IME) i l’empresa Kumulus, amb la directa col·laboració de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma, s’ha desenvolupat amb un recorregut de natació de 750 metres triangular, un circuit de ciclisme de 8,5 quilòmetres en el qual es realitzen dues voltes i un circuit de carrera a peu de 2,5 quilòmetres també amb un recorregut de dues voltes.

En el triatló ha participat esportistes en les categories de cadet, junior, sub 23, veterans 1,2 i 3, absoluts i clubs, amb premis pels tres primers classificats tant en categoria masculina com a femenina i tres premis als millors clubs.

El guanyador absolut de la triatló ha estat Juan Antonio Fernández Pérez del BJ Aluminox, seguit de Francisco Ruiz García, també de BJ Aluminox-CTC i en tercera posició ha quedat Antonio Llull Amer, de Sa Riba Club Triatló.

La primera dona classificada ha estat Julia Ginar Ginard del CT Portocolom-Herbes Tú, seguida de Catalina Vilallonga de Duet-Tri&Bikes i Irene Company, també del Duet Tri&Bikes.

Peu de foto: Damià Vich al costat de la foto de grup amb els guanyadors en les diferents modalitats i categories. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Can Pastilla reúne 400 atletas en la XIII Triatló “Let’s Tri Ciutat de Palma”

Juan Antonio Fernández Pérez ha sido el ganador absoluto de la prueba

 

Palma, 8 de junio de 2014.- El director general de  Deportes, Damià Vich, ha entregado los premios a los ganadores de las diferentes modalidades que han participado en la XIII edición del Triatlón LET’S TRI Ciutat de Palma que se ha celebrado hoy con salida y llegada en la Playa de Can Pastilla y en el que han participado unos 400 atletas.

La prueba deportiva, organizada conjuntamente entre el Ayuntamiento de Palma, a través del Institut Municipal d’Esports (IME)  y la empresa Kumulus, con la directa colaboración de la Asociación Hotelera de la Playa de Palma, se ha desarrollado con un recorrido de natación de 750 metros triangular, un circuito de ciclismo de 8,5 kilómetros en el que se realizan dos vueltas y un circuito de carrera a pie de 2,5 kilómetros también con un recorrido de dos vueltas.

En el triatlón ha participado deportistas en las categorías de cadete, junior, sub 23, veteranos 1,2 y 3, absolutos y clubes, con premios para los tres primeros clasificados tanto en categoría masculina como femenina y tres premios a los mejores clubes.

El ganador absoluto de la triatlón ha sido Juan Antonio Fernández Pérez del BJ Aluminox, seguido de Francisco Ruiz García, también de BJ Aluminox-CTC y en tercera posición ha quedado Antonio Llull Amer, de Sa Riba Club Triatló.

La primera mujer clasificada ha sido Julia Ginar Ginard del CT Portocolom-Herbes Tú, seguida de Catalina Villalonga de Duet-Tri&bikes e Irene Company, también del Duet Tri&Bikes. 

Pie de foto: Damià Vich junto a la foto de grupo con los ganadores en las diferentes modalidades y categorías.

 

 

Los comentarios están cerrados.