Sports de ca Nostra

Torneig de rugbi a set «Ciutat de Manacor» en memòria de Damià Massanet

mmimage(1)El passat dissabte 31 de maig es va celebrar el ja clàssic torneig de rugbi a set «Ciutat de Manacor» en memòria de Damià Massanet. És un torneig que se celebra des de fa 9 anys i és ja un referent dins l’illa pel seu ambient familiar i gran respecte entre tots els participants. Però sobretot per ser l’únic torneig d’aquesta modalitat que es fa ara mateix a Mallorca.

Aquest any han arribat a participar més de 100 jugadors d’entre totes les categories. A més, també es va dur a terme un torneig entre pares i mares i nins i nines i jugadors més veterans. El guanyador de la categoria sènior van ser els Seven Down, mentre que el de la categoria sub18 va ser l’equip del Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

Finalment, cal mencionar el tercer temps, sagrat dins el rugbi i encara més pels Dimonis. Enguany, però, tenia un punt afegit i és que es va dur a terme a la nova seu social del club, que es va estrenar i que serà el nou lloc de referència pel club i els tercers temps a partir de la temporada que ve. Un local habilitat pels mateixos jugadors i familiars.

Així mateix, els Dimonis Rugbi Club només ens resta donar les gràcies a tothom qui hi va participar però sobretot a les famílies i assistents, que fan que aquest esport sigui únic en la transmissió de valors..manacormanacor.com

Los comentarios están cerrados.