VOLEI PLATJA : LES INFANTILS ACONSEGUEIXEN UN PRIMER I UN TERCER LLOC A S’ILLOT

3 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
5656  El nostre equip infantil femenĂ­ CVS FET A SOLLER desprĂ©s de fer un brillant Campionat d’Espanya de pista, va canviar la pista per la platja i aquest passat dissabte varen competir a la primera prova que es va celebrar a la platja de S’Illot a Porto Cristo. Les nines es varen dividir en dos equips de quatre jugadores, en el SĂłller A jugaren Socies, Pons, Bauza i Mas. En el SĂłller B jugaren Bort, Mayol, Galindo i Sastre. En una primera fase de grups les nostres alternaren derrotes i victĂČries fins arribar a la segona fase on es varen jugar las semifinals i on es classificaren amb molt de mĂšrit els nostres dos equips.
En la primera semifinal el Sóller A va derrotar al Cide A per dos sets a un i en l’altre semifinal el Sóller B va perdre per un ajustat 2-1 contra el Manacor, quedant per jugar per tercer i quart lloc Cide A i Soller B. Les nostres guanyaren de forma brillant per 2-1 mostrant un gran joc.
En la gran final entre el Manacor i el SĂłller A les nostres varen ser superiors i superaren les manacorines per 2-0 amb un primer set molt ajustat i un segon on les nostres es mostraren molt mes encertades guanyant de forma merescuda aquesta primera prova del Campionat de Mallorca.
56585657
Informa CV-Soller para Sportsdecanostra

Comentarios cerrados