C.V. Soller ; Campionat d’Espanya Infantils

29 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyLes nostres infantils del CVS Fet a SĂłller aconseguiren una histĂČrica setena plaça en el Campionat d’Espanya celebrat a CastellĂł aquesta passada setmana, ja que cap equip infantil femenĂ­ del club havia arribat tan amunt.
El camĂ­ no va ser gens fĂ cil ja que en la fase de grups va tocar jugar davant el campiĂł Canari, el campiĂł gallec i les segones classificades d’AstĂșries, perĂČ les nostres nines estaven per feina i en dos bons partits guanyaren amb claredat a les Gallegues i les Asturianes i perderen per la mĂ­nima davant les CanĂ ries. PerĂČ tots aquest resultats varen permetre que les nostres es fiquessin en la lluita per les 12 primeres places com a primeres de grup, tocant en el sorteig els equips de TorrejĂłn de Madrid i el Elx (que al final va ser el campiĂł).

 

Les nostres començaren jugant davant l’equip d’Elx perdent en un disputat partit per 3-1 tenint opcions de poder fer qualque cosa mes i desprĂ©s varen guanyar amb claredat a les madrilenyes per 3-0. AixĂČ va deixar a les nostres en la lluita pels llocs 5Ăš a 8Ăš i el primer rival va ser el potent equip catalĂ  de Sant Cugat en el qual es va perdre per 3-2 en un gran partit en que es va disposar d’una pilota de partit que no es va aprofitar. Amb aquesta derrota va tocar lluitar pels llocs 7Ăš i 8Ăš i en un altra dramĂ tic partit es va aconseguir la victĂČria per 3-2 davant el conjunt murciĂ  de l’Alkazar.
En definitiva molt bon campionat de les nostres que demostraren a tota Espanya la seva qualitat, cumplint amb les expectatives, no nomes per la setena plaça aconseguida sinó pel gran nivell de joc que mostraren damunt las pista del Ciutat de Castelló i donant la sensació de poder competir contra qualsevol equip.
Enhorabona a tots i sobretot a les jugadores per la gran feina feta…!!!

Comentarios cerrados