Sports de ca Nostra

C.V. Soller ; Campionat d’Espanya Infantils

ImageProxyLes nostres infantils del CVS Fet a Sóller aconseguiren una històrica setena plaça en el Campionat d’Espanya celebrat a Castelló aquesta passada setmana, ja que cap equip infantil femení del club havia arribat tan amunt.
El camí no va ser gens fàcil ja que en la fase de grups va tocar jugar davant el campió Canari, el campió gallec i les segones classificades d’Astúries, però les nostres nines estaven per feina i en dos bons partits guanyaren amb claredat a les Gallegues i les Asturianes i perderen per la mínima davant les Canàries. Però tots aquest resultats varen permetre que les nostres es fiquessin en la lluita per les 12 primeres places com a primeres de grup, tocant en el sorteig els equips de Torrejón de Madrid i el Elx (que al final va ser el campió).

 

Les nostres començaren jugant davant l’equip d’Elx perdent en un disputat partit per 3-1 tenint opcions de poder fer qualque cosa mes i després varen guanyar amb claredat a les madrilenyes per 3-0. Això va deixar a les nostres en la lluita pels llocs 5è a 8è i el primer rival va ser el potent equip català de Sant Cugat en el qual es va perdre per 3-2 en un gran partit en que es va disposar d’una pilota de partit que no es va aprofitar. Amb aquesta derrota va tocar lluitar pels llocs 7è i 8è i en un altra dramàtic partit es va aconseguir la victòria per 3-2 davant el conjunt murcià de l’Alkazar.
En definitiva molt bon campionat de les nostres que demostraren a tota Espanya la seva qualitat, cumplint amb les expectatives, no nomes per la setena plaça aconseguida sinó pel gran nivell de joc que mostraren damunt las pista del Ciutat de Castelló i donant la sensació de poder competir contra qualsevol equip.
Enhorabona a tots i sobretot a les jugadores per la gran feina feta…!!!

Los comentarios están cerrados.