Sports de ca Nostra

DIGNE PAPER DEL FÍSICS CIUTADELLA AL NACIONAL DE CLUBES

FÍSICS A LEGANESJa sabien abans de començar al Físics Ciutadella que la missió en aquest dur Campionat d’Espanya de Clubes 2014 de Leganés era molt complicada. Però així i tot, l’equip ciutadellenc format pels prometedors Toni Ribot, Manel Bosch i Víctor Lapuente, junt amb un karateka de Mallorca i un altre d’Eivissa, van deixar el pavelló de Menorca ben amunt.
Malgrat caure el Físics Ciutadella a la primera ronda d’aquest exigent Nacional 2014, s’ha de destacar que els karateques de Ciutadella Ribot i Bosch van aconseguir guanyar el seus combats. Però el resultat en contra final va ser de 3-2. A mencionar la victòria de Bosch contra un competidor valencià i amb qui va ser molt superior.
Amb l’expedició ciutadellenca, i junt amb Jesús Triay ‘Shuto’ que va anar a fer de jutge, hi era Cris Ferrer (Spirit Alaior), que els va fer de monitor i a més va competir i es va proclamar campiona

Los comentarios están cerrados.