Sports de ca Nostra

FESTA DEL FUTBOL CD MANACOR PER FIRES I FESTES. (Divendres dia 6 de juny a Na Capellera)

fires_i_festes_2014Dins el marc de les Fires i Festes de Primavera s’ha organitzat la I Festa Esportiva de Futbol CD Manacor, el divendres dia 6 de juny a Na Capellera, i aprofitant la convocatòria després de molts anys de les eleccions a la presidència del club.

L’acte esportiu constarà de tres parts. Una primera a partir de les 17.30 hores es realitzaran JOCS per als nins i nines de categories d’escoleta fins a aleví. A les 19.30 hores es convocaràn a la resta de plantilles de l’entitat per celebrar la temporada junts al terreny de joc, amb entrega de regals per a tots els participants, fotografies i reconeixaments als equips més destacats.
Acabarà la festa amb un sopar de companyerisme a les mateixes instal.lacions de Na Capellera.
Més informació del programa durant la propera setmana. CDMANACOR.ES

Los comentarios están cerrados.