Sports de ca Nostra

Fase D’ascens a Tercera ; Son Cladera-Ferreries (Sabado 16,30 Hrs).

P6191617L’equip de regional debutará demá a la fase d’ascens a tercera divisió, viatjarém a Palma per jugar amb el Son Cladera, equip que ha quedat sisé en la preferent mallorquina, es tracta de un equip jove que ha estat una de les revelacions i dins el seu camp de petites dimensions ha fet un fortí, compta amb jugadors rapids que tindrém que vigilar de ben aprop, nosaltres afrontarém el partit amb la máxima ilusió de treure un bon resultat per el partit de tornada, tindrém que estar concentrats i intensos tot el partit per no veuren’s sorpresos, i aprofitar el nostre bon moment, en Pere Vadell podrá comptar amb quasi tota la plantilla a excepció de Jose Marqués per motius laborals, i viatjara Albert Guasch.
(web ferreries)

Los comentarios están cerrados.