Sports de ca Nostra

III ESTADES DE VOLEIBOL A MONTUIRI

CapturaLa Federació de Voleibol de les Illes Balears organitza les III Estades de voleibol a Montuïri, repetint la magnífica experiència a les darreres edicions.
En aquestes estades, els joves jugadors i jugadores podran millorar el seu nivell esportiu en voleibol, així com gaudir de diferents activitats a l’aire lliure, piscina, activitats dirigides, tallers i moltes sorpreses.
.
.
.
.
volley-escudo-federacion-balear
Les Estades es realitzaran des del 6 de juliol (19:00h) fins al 12 de juliol (12:30), quan es realitzarà l’acte final de cloenda que ja s’ha convertit en una de les icones de les Estades que la FVbIB organitza. El complex esportiu “Es Revolt” a la localitat de Montuïri torna a ser el lloc on es desenvoluparan les Estades.
La inscripció es realitzarà a federacion@voleibolib.net indicant com a assumpte “3 ESTADES VOLEIBOL”. El correu ha d’incloure el NOM i el telèfon de contacte. Una vegada inscrits es farà el pagament de 295€ al conte de la Federació de Voleibol de les Illes Balears.

Los comentarios están cerrados.