Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; diumenge 8 juny final de la temporada 2013-2014 , Primer Concurs de Paelles

Concurs-de-PaellasMarca el calendari el tram final de la temporada 2013-2014 i és per això que des del CCE Sant Lluís fa setmanes que s’està treballant per preparar una festa de final de temporada diferent . Si l’any passat van ser les instal · lacions del Restaurant Las Dunas de Sant Tomàs les que van acollir als més de 200 participants de la Diada 100% CCE , aquest any és el Circuit Natural qui diumenge 8 juny donarà cabuda als equips participants en el Primer Concurs de Paelles organitzat per la nostra entitat .

El funcionament del Concurs és simple . Reuniu els vostres companys d’equip, entrenadors , delegats , pares , germans i familiars i després trieu un representant del grup i feu la vostra inscripció a les Oficines del CCE Sant Lluís ( C / Sant Lluís , 56 1r) , al Camp de Futbol o mitjançant correu electrònic ( futbol.ccesantlluis@gmail.com o basquet.ccesantlluis@gmail.com ) indicant la vostra disciplina esportiva ( bàsquet , futbol o atletisme ) , categoria , nom del responsable i nombre de persones que assistiran . D’aquesta manera tan senzilla teu equip quedarà inscrit en el concurs. El termini màxim per inscriure és el 4 de Juny ( dimecres) .

L’equip guanyador serà premiat amb un cap de setmana per 6-8 persones en una vila cedida per Viatges Magon amb opció de llogar una contigua . Els membres del jurat seran els encarregats de decidir quin grup serà el guanyador .

El CCE Sant Lluís i Grup Erosky subministreran els següents productes a tots els equips , arròs , pebrot verd , pebrot vermell , ceba , alls i tomàquets . Cada equip podrà afegir el seu ingredient secret i decidir quin tipus de paella fer ( de marisc , de carn , mixta … ) . Es faran entrega dels ingredients el mateix diumenge 8 de juny a partir de les 11.00 h . al Circuit Natural previ pagament de 3 € per participant que assisteixi al concurs .

A les 14 h . les paelles hauran d’estar llestes perquè el jurat passe a triar la guanyadora . Després de dinar es sortejaran diversos premis entre els participants i finalment el jurat nomenés guanyador .

No esperis més i comença a reunir als teus companys per intentar ser el MASTERCHEF del CCE Sant Lluís .

Los comentarios están cerrados.