Diada cloenda temporada 2013-14 del CV PĂČrtol (Dissabte, dia 24 de maig)

20 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

club_voleibol_portol

El proper dissabte, dia 24 de maig, a partir de les 10:00 hores, en el pavellĂł municipal marratxiner de Blanquerna, arrancarĂ  la diada de comiat de temporada 2013-14 de la famĂ­lia del Club Voleibol PĂČrtol.

 

Sortirem de la tradicional torrada que tan bon resultat dĂłna i retornarem al sistema de quĂš cada component dels equips que formen el club dugui alguna cosa per menjar. El club s’encarregarĂ  de l’organitzaciĂł de tot i posarĂ  la beguda necessĂ ria per tots els assistents. CadascĂș ha de dur el seu plat i coberts per dinar. Important confirmar a cada entrenador/delegat de l’equip el nĂșmero de persones (familiars  i  amics inclosos) que vindrĂ  a la diada.

 

Recordant el lema d’enguany, els 20 anys solidaris del club, us tornam a demanar que ajudem en la mesura de quĂš ens sigui possible a l’ONG Gent del MĂłn, Casal solidari de PĂČrtol. El que dugueu es destinarĂ  als mĂ©s necessitats del nostre municipi, que per desgrĂ cia sĂłn mĂ©s dels que ens pensam. Ens han fet arribar un llistat de les coses que mĂ©s necessiten, aixĂ­ que us demanem que en la mesura que podeu ens «ajudeu a ajudar» a la gent amb manco rescursos del nostre estimat municipi de MarratxĂ­. El llistat Ă©s el segĂŒent: Paper de vĂ ter, sopa petita (fideuĂ­, estrelletes, pinyonet), pasta en general / arrĂČs, farina, llaunes de conserva (sardines, tomĂ tiga, melicotons, pinya, mongetes), sucs, cafĂš soluble, productes higiene personal…

 

Vos hi esperam a tots i totes, de ben segur passarem un gran dia enrevoltats de la gran famĂ­lia del Volei PĂČrtol.

Comentarios cerrados