Sports de ca Nostra

Diada cloenda temporada 2013-14 del CV Pòrtol (Dissabte, dia 24 de maig)

El proper dissabte, dia 24 de maig, a partir de les 10:00 hores, en el pavelló municipal marratxiner de Blanquerna, arrancarà la diada de comiat de temporada 2013-14 de la família del Club Voleibol Pòrtol.

 

Sortirem de la tradicional torrada que tan bon resultat dóna i retornarem al sistema de què cada component dels equips que formen el club dugui alguna cosa per menjar. El club s’encarregarà de l’organització de tot i posarà la beguda necessària per tots els assistents. Cadascú ha de dur el seu plat i coberts per dinar. Important confirmar a cada entrenador/delegat de l’equip el número de persones (familiars  i  amics inclosos) que vindrà a la diada.

 

Recordant el lema d’enguany, els 20 anys solidaris del club, us tornam a demanar que ajudem en la mesura de què ens sigui possible a l’ONG Gent del Món, Casal solidari de Pòrtol. El que dugueu es destinarà als més necessitats del nostre municipi, que per desgràcia són més dels que ens pensam. Ens han fet arribar un llistat de les coses que més necessiten, així que us demanem que en la mesura que podeu ens «ajudeu a ajudar» a la gent amb manco rescursos del nostre estimat municipi de Marratxí. El llistat és el següent: Paper de vàter, sopa petita (fideuí, estrelletes, pinyonet), pasta en general / arròs, farina, llaunes de conserva (sardines, tomàtiga, melicotons, pinya, mongetes), sucs, cafè soluble, productes higiene personal…

 

Vos hi esperam a tots i totes, de ben segur passarem un gran dia enrevoltats de la gran família del Volei Pòrtol.

Los comentarios están cerrados.