Sports de ca Nostra

Primera edició a Palma del Beach Rugby ; dissabte 17 i diumenge 18 a la Platja de Palma

1 Programa Sábado 17 HM Palma Beach Rugby 2 Programa Domingo 18 HM Palma Beach Rugby CapturaLa primera edició a Palma del Beach Rugby, tindrà lloc demà dissabte 17 i  diumenge 18 a la Platja de Palma, davant el Palma Aquarium, i en què es preveu l’assistència de 150 participants d’equips procedents de la Península i les Balears. 

El torneig, en el qual participen set equips masculins i dos de femenins de les Balears, així com dos equips femenins de la Península, s’inicia demà dissabte  17 de maig amb les proves de les categories sènior masculí i femení, veterans i Sub 18. Els equips sènior finalistes disputaran la final el diumenge dia 18. 

L’organització del Palma Beach Rugby ha preparat per al diumenge una jornada especialment dedicada a la pràctica del rugbi en família. Les famílies podran gaudir de nombroses activitats esportives i d’oci com zona FUN per a nins, castells inflables, concursos d’habilitats, sorteigs de materials esportius, així com demostracions de balls de zumba i batucada, demostracions de crossfit i diversos tornejos d’escoles de flag rugby i torneig de famílies.

Los comentarios están cerrados.