Primera ediciĂł a Palma del Beach Rugby ; dissabte 17 i diumenge 18 a la Platja de Palma

16 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1 Programa Sábado 17 HM Palma Beach Rugby 2 Programa Domingo 18 HM Palma Beach Rugby CapturaLa primera ediciĂł a Palma del Beach Rugby, tindrĂ  lloc demĂ  dissabte 17 i  diumenge 18 a la Platja de Palma, davant el Palma Aquarium, i en quĂš es preveu l’assistĂšncia de 150 participants d’equips procedents de la PenĂ­nsula i les Balears. 

El torneig, en el qual participen set equips masculins i dos de femenins de les Balears, aixĂ­ com dos equips femenins de la PenĂ­nsula, s’inicia demĂ  dissabte  17 de maig amb les proves de les categories sĂšnior masculĂ­ i femenĂ­, veterans i Sub 18. Els equips sĂšnior finalistes disputaran la final el diumenge dia 18. 

L’organitzaciĂł del Palma Beach Rugby ha preparat per al diumenge una jornada especialment dedicada a la prĂ ctica del rugbi en famĂ­lia. Les famĂ­lies podran gaudir de nombroses activitats esportives i d’oci com zona FUN per a nins, castells inflables, concursos d’habilitats, sorteigs de materials esportius, aixĂ­ com demostracions de balls de zumba i batucada, demostracions de crossfit i diversos tornejos d’escoles de flag rugby i torneig de famĂ­lies.

Comentarios cerrados