Sports de ca Nostra

EL FÍSICS CIUTADELLA, PRESENT AL XIV CAMPIONAT DE BALEARS DE KARATE ADAPTAT 2014‏

CARTELLEls karateques del FÍSICS CIUTADELLA Marina Guerra, Marina Mesquida, Dani Gomila, Ricard Álvarez, Òscar Montañés i Víctor Carreras,  participan aquest pròxim dissabte dia 17 de maig en el XIV Campionat de Balears de Karate Adaptat que es celebra a Palma de Mallorca.
En aquest Autonòmic, en el que s’hi presenta el club ciutadellenc en col·laboració amb el Club Vidalba, el col·lectiu dirigit per Toni Fernández representarà un treball lliure en kata (combat), anomenat Taikikou Shodan. Segons el tècnic ciutadellenc, els seus deixebles viatgen a l’illa major «molt il·lusionats, després de fer molta i bona feina tot l’any. I des d’aquí vull agraïr a tota la gent que s’ha comprat un ‘buss’ per a poder complir el somni d’aquest viatge, davant la manca d’ajuts públics. Gràcies».
El FÍSICS CIUTADELLA serà a Mallorca amb bastants opcions de fer podi, més vegent amb les ganes que afronten la sortida.

 

karate adaptat

Los comentarios están cerrados.