L’EQUIP CADET FEMENI CAMPIO DE BALEARS, EL CV. PORTO CRISTO ACONSEGUEIX L’ASCENS AL GRUP PRIMER D’INFANTIL FEMENINA

13 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

971913_547164198726273_2853686101424744249_nAquest pasat dissabte i diumenge, se va jugar al Pavelló de la UIB, el Campionat de Balears de Cadet Femení, amb la participació del nostre equip, com a Subcampió de Mallorca.

El dissabte matí, les nostres nines varen debutar amb el CV. Ciutadella i varen guanyar a l’equip menorquí per un clar 3-0.

El dissabte capvespre jugaven amb el CV. Eivissa i el partit no va començar gaire bé per les nostres jugadores, ja que varen perdre el primer Set per un ajustat 24-26. El segon set també va esser igualat i va caure del nostre costat per 25-22. En el tercer i quart Set, el nostre equip va millorar en el seu joc i no va tgenir cap problema per guanyar el partit.

El diumenge matí se jugava el darrer partit amb el Cide. Aquest equip, Campió de Mallorca, havía guanyat els seus dos partits del dissabte i, per tant, el que aconseguís la victoria sería el nou Campió de Balears.

Abans de començar el partit, tothom sabía que el gran favorit era l’equip palmesá, un equip molt potent, que no havía perdut cap partit, ni a la Lliga ni al campionat de Mallorca, i que, precisament al Campionat de Mallorca de la setmana pasada, havía guanyat al nostre equip per un clar 3-0.

Les nostres varen sortir a la pista molt concentrades i sense cap complexe d’inferioritat, arriesgant amb el saque i lluitant totes les pilotes. El seu bon joc les va conduir a guanyar el primer Set.

Les jugadores del Cide varen reaccionar en el segon Set, jugant a un molt bon nivell, i varen guanyar amb claretat aquest segon Set. El tercer Set havía pres el mateix camí que el segon, amb el Cide dominant amb claretat en el marcador, fins que una forta reacció de l’equip manacorí va empatar el Set a 25 i, encara que el set va caure del costat del Cide per 25-27, pot esser que creas dubtes en el seu joc.

Aquestes dubtes en el seu joc se varen confirmar en el quart Set, que va esser dominat clarament pel nostre equip per 25-17.

En el tiebreak del definitiu cinqué Set, el nostre equip, partint d’un bon saque i una gran defensa, va anar tot el temps per devant en el marcador, guanyant el cinque set per 15-11 i aconseguint el Campionat de Balears i la classificació pel Campionat d’Espanya que se juga el mes de Juny a Almendralejo (Badajoz).

Els resultats dels partits del nostre equip son els següents :

CV. Manacor – CV. Ciutadella : 3-0 (25-12, 25-15, 25-20).

CV. Manacor – CV. Eivissa : 3-1 (24-26, 25-22, 25-12, 25-18).

CV. Manacor – CV. Cide : 3-2 (25-22, 17-25, 25-27, 25-17, 15-11).

 

EL CV. PORTO CRISTO ACONSEGUEIX L’ASCENS AL GRUP PRIMER D’INFANTIL FEMENINA

 

Després de la clara victoria aconseguida la setmana pasada dins Montesión, el partit de tornada, jugat el divendres pasat a Porto Cristo va confirmar la superioritat total de les nines den Pere Jaume, que se varen tornar impossar amb mota claretat a l’equip palmesá.

Amb aquest ascéns de categoría per part de l’equip Infantil, se tanca una molt bona temporada pels equips de Porto Cristo, ja que, a l’excelent temporada de l’equip Infantil, hem de sumar la gran temporada dels 2 equips Cadets.

Comentarios cerrados