Sports de ca Nostra

ÈXIT DEL CURS DE KARATE DE FÍSICS CIUTADELLA AMB ELS MILLORS DEL MOMENT A MENORCA‏

 CURS 2Fins a 31 karateques de l’illa van tenir el privilegi de poser rebre durant tot el dissabte la lliçó dels, en aquests moments quatre millors lluitadors de l’illa: el veterà Pere Calafat (6 Dan) i Jesús Triay ‘Shutín’, del Físics Ciutadella a on es duia a terme el curs. I els competidors del Spirit Alaior, Dani Pérez i Cris Ferrer, acabada d’arribar de l’Europeu absolut de Finlàndia.
Durant un dia sencer el Físics va viure un interessant curs en el que Calafat va xerrar de la defensa personal i el trio Pérez-Ferrer-Triay ho va fer d’entrenament de kumite (combat). Probablement, qui van poder aprofitar més van ser Víctor Lapuente Toni Ribot i Manel Bosch, que aniran els dies 24 i 25 de maig al Campionat d’Espanya per Equips.
Molt bon ambient i companyerisme, tant en el propi curs com al dinar de germanor que es va realitzar al Palmerar de Cala en Blanes amb unes 60 persones entre participants tècnics i familiars. Premsa Fisics CiutadellaCURS 1

Los comentarios están cerrados.