Sports de ca Nostra

CLASSES MAGISTRALS D’AIKIDO AL FÍSICS CIUTADELLA

lucha-22 Com cada any l’Associació Menorquina d’Aikido (Asomenai) va organitzar l’INTERCLUBS al FÍSICS CIUTADELLA, enguany amb la participació com a convidat de luxe de Ricardo Molinero Martín, Cinturó Negre 4rt. Dan per l’Aikikai Japó. Es van dur a terme tres classes al gimnàs de ponent, dissabte matí i tarda a mà nua, i diumenge amb armes, utilitzant Tanto (guinavet de llenya d’entrenament), i bokken (espasa de llenya), seguint la pràctica uns 25 aikidokes de tota l’illa.
Aquest crack del món de les arts marcials resideix a Madrid, on entrena amb el Shihan (Mestre de mestres) Yasunari Kitaura 8è. Dan, que a l’igual que el seu Mestre, el seu Aikido es caracteriza per la seva sobrietat i elegància de moviments. En la mateixa concepció de l’Aikido utilitza moviments contundents i enèrgics per establir unificacions dinàmiques i armòniques amb el Ki (fluix d’energia) amb l’atacant.
Una classe magistral.

Los comentarios están cerrados.