Sports de ca Nostra

CAMPIONAT DE MALLORCA CADET FEMENI VOLEY

 10173783_347360938750907_5833290505556224554_nAvui s’ha disputat al col.legi de CIDE el Campionat de Mallorca cadet femení. El matí  a les 11h s’enfrontaven per una part La Salle Pont d’Inca- CV Manacor i per l’altra CIDE – CV Sóller.
El partit de l…es nostres jugadores contra La Salle Pont d’Inca ha estat un partit en molts de moments igualat, però al final l’equip de la Salle no ha sabut reaccionar i les Manacorines han aguantat i no han donat opcions a jugar el tie-brek. La Salle 1 – 3 CV Manacor.
L’altre partit la victòria ha estat clarament per l’equip de CIDE 3-0, equip favorit del Campionat i bastant superior respecte a tots els altres equips de Mallorca.
Enhorabona a les jugadores de CIDE pels resultats obtinguts durant la temporada i sobretot enhorabona a l’equip cadet nostro per aconseguir aquesta segona posició  avui en el  Campionat de Mallorca i assegurar-nos la participació al Campionat de Balears que es celebrarà la setmana que ve a la UIB. Ver más   WEB cd.cIDE

Los comentarios están cerrados.