Sports de ca Nostra

EL KARATE DEL FÍSICS CIUTADELLA AUGMENTA EL SEU NIVELL AMB UN 5 DAN, UN 3 DAN, UN 2 DAN UN 1 DAN I FINS A CINC NOUS CINTURONS NEGRES‏

FÍSICS 2 EX Exit total dels membres del Físics Ciutadella que aquest dissabte es van sotmetre davant del tribunal, al Pavelló Municipal de Ciutadella, per a examinar-se per un grau superior de karate. Fins a 9 dels 11 karateques del gimnàs ciutadellenc que es presentaven a les proves van aconseguir aprovar, destacant sobre tot el director tècnic del club, Jesús Triay ‘Shuto’, qui des d’ahir és nou 5 Dan, únic per tant a Menorca i només per darrera el gran mestre Pere Calafat, també del club, que és 6 Dan. A part, Toni Fernández es convertia en nou 3 Dan, Jesús Triay ‘Shutín’ en nou 2 Dan i Víctor Lapuente 1 Dan. Els èxits del Físics Ciutadella es completaven amb cinc cinturons negres aconseguits per Jordi Triay, Laia Taltavull, Francesc Sanz, Jordan Lee i Víctor Marquès.
Amb aquests nous graus el Físics confirma que és un dels clubes de les Illes Balears amb més qualificacions entre els seus membres, i el més ben preparat de Menorca. “Hem d’estar contents per aquestes noves titulacions”, deia ‘Shuto’.FÍSICS 1 EX

Los comentarios están cerrados.