Sports de ca Nostra

Més de 250 nedadors de 14 països participen al XX Mallorca Open Masters celebrat aquest cap de setmana a Son Hugo‏

XX Mallorca Open MastersMés de 250 nedadors de 30 clubs procedents de 14 països han participat aquest cap de setmana al XX Mallorca Open Masters de natació celebrat a les piscines de Son Hugo. El tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, i el president de la Federació Balear de Natació, Raúl García, han presidit aquest matí el lliurament de trofeus que ha tingut lloc a la cafeteria del complex de piscines municipals.

 

A la XX edició del Mallorca Open Masters, organitzat per Mallorca Sports Masters i la Federació Balear de Natació en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma a través d’Institut Balear de l’Esport (IME), han participat nedadors i nedadores d’edats compreses entre els 20 i els 93 anys.

 

Els participants més veterans en aquesta competició han estat la nedadora alemanya Ingebord Fritze, nascuda el 1921, del club Dusseldorfer SC; l’austríac Franz Zigon, nascut el 1924, del club 1.LSK Heindl, i el mallorquí Manuel Pinya, també nascut el 1924, del club Mallorca Sports Masters.

 

Peu de foto.- El tinent de batle Fernando Gilet i el president de la Federació Balear de Natació, Raúl García, amb els guanyadors del XX Mallorca Open Masters.

 

 

 

Más de 250 nadadores de 14 países participan en el XX Mallorca Open Masters celebrado este fin de semana en Son Hugo

 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, y el presidente de la Federación Balear de Natación, Raúl García, han entregado esta mañana los trofeos a los ganadores de la competición

 

 

Palma, 27 d’abril de 2014.- Más de 250 nadadores de 30 clubes procedentes de 14 países han participado este fin de semana en el XX Mallorca Open Masters de natación celebrado en las piscinas de Son Hugo. El teniente de alcalde de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma, Fernando Gilet, y el presidente de la Federación Balear de Natación, Raúl García, han presidido esta mañana la entrega de trofeos que ha tenido lugar en la cafetería del complejo de piscinas municipales.

 

En la XX edición del Mallorca Open Masters, organizado por Mallorca Sports Masters y la Federación Balear de Natación en colaboración con el Ajuntament de Palma a través de Institut Balear de l’Esport (IME), han participado nadadores y nadadoras de edades comprendidas entre los 20 y los 93 años.

 

Los participantes más veteranos en esta competición han sido la nadadora alemana Ingebord Fritze, nacida en 1921, del club Dusseldorfer SC; el austríaco Franz Zigon, nacido en 1924, del club 1.LSK Heindl, y el mallorquín Manuel Piña, también nacido en 1924, del club Mallorca Sports Masters.

 

Pie de foto.- El teniente de alcalde Fernando Gilet y el presidente de la Federación Balear de Natación, Raúl García, con los ganadores del XX Mallorca Open Masters.

 

 

Los comentarios están cerrados.