Sports de ca Nostra

Fernando Gilet lliura els trofeus al quarterback i al receptor del Mallorca Voltors que han estat MVP aquesta temporada‏

  Pedro Durán club mallorquí de futbol americà ha agraït el “suport i col·laboració” de l’IME a l’inici del partit de quarts de final d’ascens a Sèrie de la LNFA disputat a Son Moix davant els Gijón Mariners

 

Palma, 27 d’abril de 2014.- El tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, ha lliurat aquest matí els premis als MVP del Mallorca Voltors a l’inici del partit de quarts de final de la fase d’ascens a Primera Divisió Sèrie A o Lliga Elit de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) disputat aquest matí, a partit únic, a Son Moix davant els Gijón Mariners.

Gilet ha lliurat els premis al quarterback i al receptor del Mallorca Voltors, Pedro Durán i Carlos Vega, que han estat elegits MVP en dues i una ocasió durant la present temporada.

Per la seva banda, el club mallorquí, que aquest any s’ha proclamat campió de la Lliga Sèrie B de la LNFA, ha lliurat al tinent de batle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma una samarreta dels Mallorca Voltors com agraïment al “suport i col·laboració” de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) durant la present temporada.

 

 

 

 

 

McaVoltors1McaVoltors2

Fernando Gilet entrega los trofeos al quarterback y al receptor del Mallorca Voltors que han sido MVP esta temporada

 

El club mallorquín de fútbol americano ha agradecido el “apoyo y colaboración” del IME al inicio del encuentro cuartos de final de ascenso a Serie de la LNFA disputado en Son Moix frente a los Gijón Mariners 

Palma, 27 de abril de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma, Fernando Gilet, ha entregado esta mañana los premios a los MVP del Mallorca Voltors al inicio del encuentro de cuartos de final de la fase de ascenso a Primera División Serie A o Liga Élite de la Liga Nacional de Fútbol Americano (LNFA) disputado esta mañana, a partido único, en Son Moix frente a los Gijón Mariners.

Gilet ha entregado los premios al quarterback y al receptor del Mallorca Voltors, Pedro Durán y Carlos Vega, quienes han sido elegidos MVP en dos y una ocasión durante la presente temporada.

Por su parte, el club mallorquín, que este año se ha proclamado campeón de la Liga Serie B de la LNFA, ha entregado el teniente de alcalde de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma una camiseta de los Mallorca Voltors como agradecimiento al “apoyo y colaboración” del Institut Municipal de l’Esport (IME) durante la presente temporada.
Premsa Ajuntament de Palma

 

 

Los comentarios están cerrados.