Sports de ca Nostra

CAP DE SETMANA INTENS PER LA FAMÍLIA DEL FÍSICS CIUTADELLA‏

EQUIP KARATE FÍSICSDies  de feina i d’il·lusió en la família del Físics Ciutadella, i per dos  motius ben diferents. Des d’avui mateix fins a onze karateques de  l’entitat ciutadellenca es juguen molt al Pavelló Municipal de  Ciutadella ja que hi ha jornada d’exàmens per pujar de categoria.
Jesús Triay ‘Shuto’ s’examina per a ser nou 5è Dan, que d’aconseguir-ho seria l’únic de Menorca. Només Pere Calafat, també del club, hi està per damunt amb el 6è Dan.
A la vegada, Toni Fernández, Toni Ribot i Paco Pulido fan les proves  per a convertir-se en 3er Dan; Jesús Triay ‘Shutín’ pel 2n Dan i Víctor  Lapuente pel 1er Dan. També Jordi Triay, Laia Taltavull, Francesc Sanz,  Jordan Lee i Víctor Marquès s’examinen per a ser nous cinturó negre.

Per altre banda, des d’aquest mateix matí hi haurà a les instal·lacions del Físics Ciutadella un interessant seminari de Muai Thay; i a la  tarda es celebraran els exàmens de cinturons de Kick Boxing, amb la  presència del fundador i president de la WKL i, com a sorpresa,  l’assistència del gran Frank Muñoz, un fixe en el gimnàs ciutadellenc.

Los comentarios están cerrados.