SETZE REPRESENTANTS DEL CVS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES

23 abril 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyA partir del proper 24 i fins el 27 d’abril es juga a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions AutonĂČmiques en categories escolars, Infantil i Cadet tant masculĂ­ com femenĂ­. El Club Volei SĂłller estarĂ  ben representat en aquest Campionat ja que dels 48 jugadors que formen les quatre seleccions balears, la tercera part dels participants seran del nostre club. Els 16 jugadors del CVS es distribueixen de la segĂŒent manera. Quatre jugadores i un tĂšcnic de l’Infantil femenĂ­ solleric formaran part de la Balear. Aina Socies, Marga Bauza, Aina Pons i Teresa Mas i com a segon tĂšcnic Pep Tugores.
Trobam tres representants dels nostres a la Infantil Masculina, Biel BorrĂ s, Marc Martorell i Martin Chavarria.
A la Cadet Femenina nomes tendrem a Adela Mas i a la Cadet Masculina trobam vuit jugadors. Josep Salom, Andy Morell, Alex Llopart, Toni Campillo, DamiĂ  Bauza, SebastiĂ  SĂĄnchez, Xisco Mas i Jordi Ramon.
Per tot aixĂČ el nostre Club se sent orgullĂłs d’haver format aquest jugadors i aportar-los a les diferents seleccions i aixĂ­ col·laborar amb la FederaciĂł Balear per aconseguir els millors Ăšxits possibles.

Comentarios cerrados