Sports de ca Nostra

SETZE REPRESENTANTS DEL CVS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES

ImageProxyA partir del proper 24 i fins el 27 d’abril es juga a Valladolid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categories escolars, Infantil i Cadet tant masculí com femení. El Club Volei Sóller estarà ben representat en aquest Campionat ja que dels 48 jugadors que formen les quatre seleccions balears, la tercera part dels participants seran del nostre club. Els 16 jugadors del CVS es distribueixen de la següent manera. Quatre jugadores i un tècnic de l’Infantil femení solleric formaran part de la Balear. Aina Socies, Marga Bauza, Aina Pons i Teresa Mas i com a segon tècnic Pep Tugores.
Trobam tres representants dels nostres a la Infantil Masculina, Biel Borràs, Marc Martorell i Martin Chavarria.
A la Cadet Femenina nomes tendrem a Adela Mas i a la Cadet Masculina trobam vuit jugadors. Josep Salom, Andy Morell, Alex Llopart, Toni Campillo, Damià Bauza, Sebastià Sánchez, Xisco Mas i Jordi Ramon.
Per tot això el nostre Club se sent orgullós d’haver format aquest jugadors i aportar-los a les diferents seleccions i així col·laborar amb la Federació Balear per aconseguir els millors èxits possibles.

Los comentarios están cerrados.