Sports de ca Nostra

I TORNEIG DE PASQUA FUTBOL BASE DE CAMPOS 2014 (Galeria de Fotos)

IMG-20140420-WA0037Una vegada acabat el I Torneig de Pasqua futbol base de Campos 2014 – Memorial Llorenç Lladó vos feim arribar les nostres impresions, així com fotos de diferents moments del Torneig.

Dir que per part del CE Campos, el podem qualificar com a gran èxit, gràcies a l’extraordinària col·laboració de tots els equips que han format part del cartell del torneig, així com de tots els membres que formen part de la família del CE Campos que amb la seva feina desinterassada han permès que l’organització fos l’adequada pel correcte desenvolupament del Torneig.
Per suposat agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Campos, en la figura del seu batle Sebastià Sagreras, que va col·laborar en tot allò necessari així com en l’entrega de trofeus i que va dirigir unes paraules al públic assistent molt emotives, així com al Club. Agrair la col·laboracio de totes les entitats i empreses que han fet possible la realització del Torneig.
També i per damunt qualsevol altre aspecte, agrair de forma infinita la col·laboració de tota la família de Llorenç Lladó Alcover que recentment ens va deixar i en memòria del qual es celebra aquest torneig, que varen voler assistir a diferents entregues de trofeus, fet que va resultar molt emotiu per tots noltros. Gràcies a n’Antònia, na Llucia, n’Andreu, en Pau, na Catalina Maria, els seus pares, Pau Nicolau, a tots, de tot cor, moltes gràcies en nom del CE Campos i dels companys de Junta den Llorenç.
Per acabar vos passam com varen quedar les diferents categories:

CLASSIFICACIONS DEL “I TORNEIG DE PASQUA FUTBOL BASE DE CAMPOS 2014 – MEMORIAL LLORENÇ LLADÓ”

 

PREBENJAMI A

URBANITZACIONS

AQUARIUS CAMPOS

SES SALINES

SANTANYÍ

 

PREBENJAMI B

OLÍMPIC

MADRE ALBERTA

CAMPOS

COLLERENSE

 

BENJAMI A

CAMPOS

MARRATXÍ

URBANITZACIONS

AQUARIUS CAMPOS

 

BENJAMI B

AQUARIUS

SES SALINES

ARENAL

ESPAÑA

 

BENJAMI C

JOVENTUT CORB MARÍ

AQUARIUS CAMPOS

ATH. MARRATXÍ

COLLERENSE

 

ALEVÍ A

MALLORCA

CAMPOS

URBANITZACIONS

ESPAÑA

 

ALEVÍ B

AQUARIUS CAMPOS

MANACOR

ARENAL

ESPAÑA ATL.

 

ALEVÍ C

AQUARIUS CAMPOS

SANTANYÍ

OLÍMPIC

ALQUERIA

 

INFANTIL A

GETAFE

CAMPOS

ESPAÑA

OLÍMPIC

 

INFANTIL B

ALQUERIA

AQUARIUS CAMPOS

ARENAL B
Premsa Porto Cristo

Los comentarios están cerrados.