PROP DE MIL FUTBOLISTES EN EL TORNEIG DE PORTO CRISTO (16 al 19 )

15 abril 2014 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

Durant la Setmana Santa a Porto Cristo se juga el IX Torneig de Pasqua de Futbol Base. Hi ha inscrits 64 equips de totes les categories.
Des de dimecres horabaixa a les 16, fins al dissabte dia 19 i cada dia de 10 del matĂ­ a 10 del vespre, el bon futbol estĂ  garantit al municipal “Ses Comes” amb la disputa del IX Torneig de Pasqua de Futbol Base, que se celebra se se fa 9 anys.

Amb un total de mĂ©s de 64 equips entre els federats i les escoles de futbol, aquest torneig Ă©s un dels que major volum de jugadors i jugadores, concretament prop del miler de participants, mou durant aquestes dates, participants amb edats compreses entre els 3 i els 15 anys, Ă©s a dir, des de categoria pre-iniciaicĂłn d’esport escolar fins a la categoria cadet.

Comentarios cerrados