Sports de ca Nostra

INFANTILS : L’AQUALIA SOLLER I EL CVS FET A SOLLER ES PROCLAMEN CAMPIONS DE BALEARS!!!

5Aquest passat cap de setmana a la UIB es tornà a viure un gran cap de setmana de volei i en especial pel CVS ja que els seus dos Infantils A es proclamaren Campions de Balears aconseguint la classificació pels seus respectius Campionats d’Espanya.

El CVS Aqualia Sóller va recollir el guardó que els acreditava com a Campions de Balears despres d’haver quedat Campió de Lliga i no haver-se disputat fase final del Campionat de Balears. Els jugadors de Felip Reynes han guanyat tots els partits i nomes han cedit un set en tot el Campionat de Lliga. L’exigència de Felip cap als seus jugadors ha estat total i s’intueix com a fonamental de cara al Campionat d’Espanya que es disputarà del 21 al 25 de maig a Almeria.
I l’homòleg femení del CVS, el CVS Fet a Sóller també aconseguí el títol de Campió de Balears de forma clara, en una Fase Final que els va enfrontar al E.E. Ciutadella, el CV Eivissa i el VC Cide.  Les solleriques han aconseguit guanyar els tres partits per 3-0 però l’equip ha tingut que lluitar contra la pressió de ser l’equip favorit de la competició, cosa que no es gens fàcil per nines d’aquesta edat. Nomes el convenciment de que havien fet la fenia ben feta tant en els entrenament com en el partits durant tot l’any, les feia creure en elles mateixes i en el seu potencial de joc.
Els dos primers partits davant els conjunts eivissenc i menorquí varen resultar mes còmodes de l’esperat i les nines no varen notar cap tipus de pressió, però en el partit davant el conjunt del Cide les del Fet a Sóller varen començar molt nervioses per la responsabilitat d’aconseguir el Campionat i tenir el premi d’anar a un Campionat d’Espanya. Però a mida que anava avançant el partit i gracies sobre tot al bon servei i a la contundència en atac es varen anar imposant fins arribar al 3-0 final que donava el títol de nou a l’Infantil solleric. D’aquesta manera les solleriques accedeixen un any mes al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Castelló del 21 al 25 de maig.
Cal destacar la feina feta per la Federació Balear i el Consell de Mallorca per oferir un Campionat de Balears de qualitat i que les grades de la UIB es varen mostrar a vessar durant els dos dies convertint cada partit en una festa.
Des del CVS volem donar l’enhorabona a jugadors, pares, tècnics i demes membres i simpatitzants del Club ja que la consequció de bons resultats es un reflexe de la il-lusió i les ganes que hi posa tothom. Salut i volei!.. ens veim als Campionats d’Espanya..

Los comentarios están cerrados.