Sports de ca Nostra

El Físics es queda a les portes de medalla a Oviedo‏

290La representació menorquina de la Selecció Balear en el XXXVI Campionat d’Espanya Infantil de karate celebrat aquest cap de setmana passat a  Oviedo, Laia Taltavull, Judith Álvarez, Rafel González, Julen Triay i  Francesc Sanz– tots ells del FÍSICS Ciutadella–, al costat  de la monitor del Spirit Alaior, Cris Ferrer, com a entrenadora, es va quedar a les portes d’aconseguir medalla en el Pacio de Deportes  de Oviedo. En un Nacional 2014 que va estar molt renyit i que va  demostrar l’exquisida qualitat que es mou a Espanya, amb uns 1.000  participants en aquest certamen d’Astúries.
Principalment destacable  va ser el paper exercit pels menorquins Rafel González i Julen Triay ja que tots dos es van quedar a un sol combat d’aconseguir la preuada  medalla del Nacional, una notícia que hauria estat majúscula. Triay  perdia la tercera trobada i no podia superar la repesca, sent tot molt  ajustat. I González perdia el bronze i quedava quart d’Espanya.
Taltavull i Sanz aconseguien vèncer en els primers combats i cedien en el segon,  sense opcions de repesca. Mentre que Álvarez perdia el primer combat,  tots ells malgrat el seu bon nivell exhibit.
A l’arribada a  Menorca, Jesús Triay, director tècnic del FÍSICS, en un to una miqueta agredolç, valorava el paper dels seus deixebles a Oviedo. “La veritat  és que vam donar el nivell, encara que aquí influeix molt la sort també.  Em quedo amb mal gust de boca perquè Julen i Rafel sobretot arribaven  molt bé i confiava a tenir podi”, assegurava. Per a ‘Shuto’, “va ser  una llàstima perquè Julen mateix perdia un combat en l’últim segon”. No  obstant açò, “ho han fet tots molt bé certament”.

Los comentarios están cerrados.