Sports de ca Nostra

I TORNEIG DE PASQUA FUTBOL BASE DE CAMPOS 2014 – MEMORIAL LLORENÇ LLADÓ

poster torneig camposEl CE Campos organitza per primera vegada un torneig de futbol base que engloba les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. 
El torneig començarà el dimecres, 16 d’abril i es desenvoluparà fins al dissabte, 19 d’abril i la seva mecànica serà de dos partits de semifinals, jugant els guanyadors d’aquests partits la final i els altres dos equips, el partit de tercer i quart lloc, jugant per tant, tots els equips dos partits complets.
Des del CE Campos volem agrair la participació i la col·laboració de tots els Clubs que han decidit participar: Alqueria, Arenal, Collerense, Joventut Corb Marí, España de Llucmajor, Madre Alberta, Mallorca, Manacor, Athletic Marratxí, Santanyí, Ses Salines, Urbanitzacions i el Getafe, que participa en la categoria d’infantil A.
Agrair com sempre, la col·laboració i l’ajuda rebuda per part de l’Ajuntament de Campos, de la Regidoria d’Esports encapçalada per l’ex jugador Jaume Vidal, així com dels diferents establiments que col·laboren en la realització del torneig.
Per suposat, estau tots convidats a venir aquests dies a Campos a veure bon futbol i gaudir de l’espectacle que ens donaren tots aquests nins.
Destacar que el Torneig servirà d’homenatge a la figura de Llorenç Lladó, directiu actual del CE Campos que ens ha deixat després d’una greu malaltia.

Los comentarios están cerrados.