Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, exitosa presentació de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2014‏

Presentació 4   Ahir dijous es va presentar en la Casa de Cultura de Felanitx la sisena edició de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, que tindrà lloc el dissabte 19 d’abril i que reunirà a més de 1600 participants, de més de trenta països diferents i amb una cinquentena de socis de la PB Els Tamarells en línia de sortida.

   En la matinada de divendres a dissabte sortirà l’Ultra des d’Andratx amb 112 kms per davant, pels camins de muntanya del GR 221, fins a la meta situada a Pollença (el límit per fer-ho són 24 hores). A les vuit del matí des de Valldemosa sortirà la Trail, amb 63 kms de recorregut, i també amb la meta a Pollença (amb un límit de 16 hores).

   La PB Els Tamarells, amb un grup de més de vint voluntaris, encapçalats per Nofre Llinàs, es cuidarà de l’avituallament situat a l’embassament de Cúber (km. 80). Es calcula que altres dos mil persones seguiran les evolucions dels participants aquest dia, en el seu pas pels avituallaments d’Estellencs, Port des Canonge, Valldemosa, Deià, Sóller, Cúber, Lluc i Pollença.

  En la presentació de la prova intervingueren:

– Esther Vidal, cap del projecte

– Toni Contestí, responsable tècnic de la prova

– Sebastià Capó, finisher Ultra 2011, 2012 i 2013 (10è en la passada edició)

– Jenny Cunill, finisher Trail 2011, 2012 i 2013

– Sebastià Oliver, president de la PB Els Tamarells, i finisher Ultra 2011, 2012 i 2013, i Trail 2010

– Pedro Acosta, regidor d’esports de l’Ajuntament de Felanitx

  Els assistents pogueren conèixer de primera mà les impressions de Capó i Cunill, participants en les darreres edicions, i varen saber tots els detalls d’una prova de cada any més espectacular i que recorre un vertader paradís natural com és la Serra de Tramuntana.  

 

 

 

 

Presentació 5Presentació 3Presentació 1

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     PB Els TamarellsPresentació 7Presentació 6Presentació 2

Los comentarios están cerrados.