Sports de ca Nostra

Comunicat del CE Campos (LLORENÇ LLADÓ ALCOVER)

escut ce camposDes de la directiva del CE Campos, així com de tota la família que forma part d’aquest Club volem efectuar un comunicat:

fa uns dies ens va deixar després d’una maleïda malaltia un membre d’aquest Club, un directiu del CE Campos, però no només ostentava aquest càrrec, sinó que era fill d’uns pares que han estat grans col·laboradors del CE Campos i que gaudeixen amb el futbol; germà petit de na Llucia i en Pau, que sempre varen recolzar a n’en Llorenç en els seus projectes en el món del futbol; marit de n’Antònia, mare d’un jugador del CE Campos com n’Andreu i de na Catalina Maria; amic del seus amics, molt amic, molt amic d’en Tomeu, d’en Mateu, d’en Joan, d’en Pep i d’altres que no podem anomenar perquè la llista no tendria fi… en definitiva, ens ha deixat una persona que sempre tenia un somriure dibuixat a la seva cara, disposat a donar una mà i més per aquest Club Esportiu Campos que estimava, així com el seu poble, en el qual sempre passava gust de participar i de fer poble.
Per tot això, LLORENÇ LLADÓ ALCOVER, no t’oblidarem mai i et tendrem sempre present en tot allò que facem a partir d’aquest moment en el Campos, començant pel torneig de futbol base que farem per Pasqua que durá el teu nom i que servirà per retre un petit homenatge a la teva figura.
Adéu Llorenç…gaudeix del futbol des d’allà on siguis. 

Los comentarios están cerrados.