Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, demà presentació oficial Ultra Mallorca Serra de Tramuntana‏

cartell presentació Felanitx 2014  Demà dijous a les 20’30 h. es presenta en la Casa de Cultura de Felanitx la cinquena edició de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, que tindrà lloc el dissabte 19 d’abril i que reunirà a més de 1600 participants, de més de trenta països diferents i amb una cinquentena de socis de la PB Els Tamarells en línia de sortida.

   En la matinada de divendres a dissabte sortirà l’Ultra des d’Andratx amb 112 kms per davant, pels camins de muntanya del GR 221, fins a la meta situada a Pollença (el límit per fer-ho són 24 hores). A les vuit del matí des de Valldemosa sortirà la Trail, amb 63 kms de recorregut, i també amb la meta a Pollença (amb un límit de 16 hores).

   La PB Els Tamarells, amb un grup de més de vint voluntaris, encapçalats per Nofre Llinàs, es cuidarà de l’avituallament situat a l’embassament de Cúber (km. 80). Es calcula que altres dos mil persones seguiran les evolucions dels participants aquest dia, en el seu pas pels avituallaments d’Estellencs, Port des Canonge, Valldemosa, Deià, Sóller, Cúber, Lluc i Pollença.

  Demà a la presentació que tindrà lloc a Felanitx hi intervindran:

– Esther Vidal, cap del projecte

– Toni Contestí, responsable tècnic de la prova

– Sebastià Capó, finisher Ultra 2011, 2012 i 2013 (10è en la passada edició)

– Jenny Cunill, finisher Trail 2011, 2012 i 2013

– Sebastià Oliver, president de la PB Els Tamarells, i finisher Ultra 2011, 2012 i 2013, i Trail 2010

– Gabriel Tauler, Batle de Felanitx

  Vos esperam demà a la presentació d’una prova de cada any més espectacular.

                                                     PB Els TamarellsGrup voluntaris PB Els TamarellsSocis de la PB Els Tamarells, participants en el Trail

Los comentarios están cerrados.