Sports de ca Nostra

Voley ; Diada d ‘escoletes al Col·legi La Salle del Pont d’inca‏

IMG_7457   166 nins i nines de categoria benjamí i aleví es van reunir dissabte 5 d’abril al col·legi La Salle del Pont d’Inca per participar a una altre diada del Circuit Escolar de Vòlei de la comarca de Palma organitzada pel Departament d’Esports del Consell de Mallorca.  

El nombrós públic assistent va gaudir d’un matí ple de vòlei per als més petits.

La jornada es va dividir en dues parts. La primera part de la diada va ser per als benjamins, que van jugar partits de 15 minuts amb modalitat de 3 contra 3.

La segona part va ser per a la categoria aleví. En total 16 equips van jugar partits a 15 punts en una 1ª fase, i a 25 punts en una segona fase, amb un format de 4 contra 4.

Per part de l’AE La Salle del Pont d’Inca van participar 23 nins i nines, repartits en 4 equips, dos de cada categoria.

Per part dels nostres amics i amigues del CEIP Costa i Llobera, van participar 20 nins i nines, repartits també en 4 equips, dos a cada categoria.

A més, moltes jugadores i jugadors dels equips federats van acudir a donar una mà i veure als seus futurs companys.

Un autèntic ambient de volei vam poder viure al col·legi, gràcies a l’organització del departament d’esports del Consell de Mallorca, i a la col·laboració de l’AE La Salle Pont d’Inca.

Gràcies a Corpus Christi, CEIP Costa i Llobera, CV Cide, La Salle de Pont d’Inca, Sagrat Cor, Sant Josep Obrer i Santa Magdalena Sofía per fomentar l’esport base.

Vos deixam algunes fotos de la diada.
Jesús Macarro López  Coordinador Sección de Voleibol   AE La Salle Pont d’Inca  www.aelasallepi.esIMG_6715IMG_6735IMG_7113

Los comentarios están cerrados.