Sports de ca Nostra

FISIC CIUTADELLA ; ADRI BARAVALLE S’UNEIX A LA FESTA AMB SERGI QUINTANA I TAMBÉ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE BALEARS DE BOXA

unnamed9Adrià Baravalle i Sergi Quintana, púgils del FÍSICS CIUTADELLA, donen la sorpresa i queden tots dos campions de boxa Elit de Balears aquests passats dies. Finalment, Baravalle va disputar la final a Eivissa davant Maxi Macchion, procedent del gimnàs Team Canijo i qui va ser el campió de l’edició passada i estava invicte. Segons els assistents de l’esdeveniment va ser un dels millors combats de la vetllada eivissenca.
La de Baravalle a Eivissa va ser gran baralla, i va haver de treure la seva millor boxa davant un rival molt competitiu i fort que buscava el combat en la distància curta. El púgil del FÍSICS, com Quintana, va donar una molt bona impressió a Mallorca per la boxa realitzada.
“Ens han felicitat en tot moment per la baralla realitzada, la qual cosa causa una gran satisfacció per seguir treballant com fins ara, i seguir millorant. Sens dubte el secret està en el treball en equip de tots els components del FÍSICS, donant bons resultats i una millora contínua”, exclama satisfet l’entrenador, José Rodríguez Calero.
Quintana quedava campió en semipesat i Baravalle del pes mitjà.

Los comentarios están cerrados.