Sports de ca Nostra

Presentación Campus D’Estiu CE Constancia‏

La presentación del mismo tendrá lugar el próximo viernes 25 de Abril a las 20:00H en el Centre Sociocultural d Inca. C/Bisbe Llompart, 56. 07300 Inca  

El Campus va dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2000 i el 2010, que engloba des de l’escoleta fins a infantils. Els agruparem en grups segons l’edat, i cada grup farà les activitats adients a la seva edat. És un Campus obert a tothom, sigui quin sigui el nivell futbolístic i dirigit per monitors qualificats.

La durada del Campus serà del 30 de juny a l’1 d’agost; cinc setmanes totalment independents. Les activitats que realitzarem seran esportives, farem tallers, jocs, manualitats i sobretot molt de futbol. També hi haurà visites de jugadors i esportistes professionals, regals i més sorpreses. A tot això li sumarem una sortida cada setmana a un lloc diferent. L’objectiu del Campus és fomentar la convivencia entre els nens i nenes, potenciar el companyerisme i el respecte, donar importancia al treball en equip i el més important per nosaltres és que els nens i nenes que vinguin s’ho passin molt bé, es diverteixin i gaudeixin molt.

L’horari serà de 9 del matí a 5 de la tarda amb el dinar inclòs. Hi ha l’opció de fer només el matí, fins la 1 del migdia sense dinar. L’esmorzar l’hauran de portar de casa. Els divendres són dia complert ja que és el dia que es farà la sortida, i s’hauran de portar el dinar de casa.

Una hora abans de l’inici i una hora després de la finalització tindrem un servei de guardería gratüit cada dia per aquells pares que l’horari no els hi vagi bé per portar o recollir els nens i nenes. Molt important si algun nen o nena té alguna al.lèrgia o no pot menjar alguna cosa o qualsevol tipus de circumstància especial, els pares ho han de comunicar al fer la inscripció.

L’organització es reserva el dret d’excloure del Campus qualsevol nen/a que no tingui una conducta adequada o el seu comportament es consideri inapropiat i molest. Si no hi ha un mínim de nens/es el Campus no es realitzarà, tornant els diners a qui hagués fet el pagament anteriorment.

El nostre èxit és la felicitat dels vostres fills i filles. El nostre triomf és que els nens i nenes vulguin tornar l’any vinent.

PLACES LIMITADES

 

Los comentarios están cerrados.