Sports de ca Nostra

Es CV Ciutadella juvenil femení a nes campionat Balear ; Ciutadella (5 y 6 Abril)

CV-Ciutadella-Balear-juvenil-femeniS’equip des Club Volei Ciutadella de sa categoria juvenil femení participa es proper cap de setmana a nes campionat Balear de volei.

Entrenat per en Xavi Cardona, s’equip està format per 12 jugadores (8 juvenils i 4 cadets), de ses juvenils, n’hi ha una de darrer any, 5 de segon any i 2 de primer any de juvenil, mentre que ses cadets n’hi ha dos de primer any i dues mes  de segon any.

Llista-participant-CV-Ciutadella-Balear-juvenil-femeni

1

 

 

 

 

 

 

 

Es tracta d’un equip eminentment jove però molt treballador i amb potencial. Tot i sa seva joventut, ses jugadores han pogut participar, durant aquesta temporada, en molts partits de 1a balear agafant experiència i avançant en la seva formació tècnica i tàctica. S’objectiu de s’equip en aquest campionat és donar es màxim com a equip, per fer un bon paper davant es aficionats ciutadellencs, intentant quedar es més amunt possible de sa classificació final, tot i que som conscients de sa dificultat, per sa qualitat des altres equips. Na Laura de la Fuente, tot i formar part de s’equip, no podrà participar as campionat ja que encara s’està recuperant de sa rotura de lligaments des genoll que es va fer es mes de novembre passat.

Altres equips participants:

VOLEY CIUTAT CIDE:  Disposa d’una gran plantilla amb vàries jugadores que han estat al Centre de Tecnificació de la Federació Balear i que participen habitualment amb l’equip de 1a Balear i també amb el de 1a Nacional. Només ha perdut un partit de 26 a la lliga juvenil de Mallorca. Ha estat el club dominador els darrers anys de la categoria juvenil balear guanyant varis campionats consecutius. És el principal favorit per guanyar el campionat.

CV BUNYOLA: També disposa d’una bona plantilla amb jugadores joves, algunes de les quals estan o han estat al Centre de Tecnificació de la Federació Balear. Només han perdut 2 partits en tota la lliga juvenil de Mallorca.

CV EIVISSA: És una incògnita ja que com el nostre equip no competeix fora de la seva illa com a equip juvenil, però les referències que tenim són bones i que disposa d’un bon nivell.

Calendari i horaris del Campionat:

Dissabte 5 abril:

10h CV Ciutadella – CV Cide

12h CV Bunyola – CV Eivissa

17h CV Cide – CV Bunyola

19h CV Ciutadella – CV Eivissa

Diumenge 6 d’abril

10h CV Cide – CV Eivissa

12h CV Ciutadella – CV Bunyola

Los comentarios están cerrados.